Historisch Arrangement Utrecht

Luncharrangement ‘Oud en nieuw Utrecht’

Bij dit arrangement wordt u door onze stads-historicus ontvangen in Café ‘Stairway to heaven’ voor een kopje koffie en uitleg over middeleeuws maar ook over modern Utrecht. Daarna volgt een spannende historische rondleiding door Utrecht, waarbij we met name door de oude binnenstad wandelen. We volgen de route van de ‘tegelschilderijen’ zodat we steeds kunnen vergelijken tussen wat Utrecht vroeger was en wat voor rol dezelfde plek tegenwoordig speelt. De wandeling eindigt in Cultureel Culinair Warenhuis ‘De winkel van Sinkel’, waar u van een heerlijke lunch kunt genieten.

Aanvang: 10.00 uur (of op aanvraag)
Duur rondleiding: 2,5 tot 3 uur
Prijs per persoon: € 35,-
Minimaal 10 personen
Neem voor een reservering contact met ons op.

Dinerarrangement ‘Domstad’

U wordt door onze stads-historicus ontvangen in Cultureel Culinair Warenhuis `De winkel van Sinkel´. Daar krijgt u een drankje aangeboden en vertelt de gids uitgebreid over de historische binnenstad. Daarna volgt een wandeling door het oudste gedeelte van Utrecht. We gaan in op de geschiedenis en bekijken hoe tegenwoordig de historische binnenstad functioneert. Ook beklimmen we de Domtoren. De rondleiding eindigt in het ‘middeleeuwse’ restaurant ‘Oudaen’, waar u kunt genieten van een heerlijke driegangen ‘Domstaddiner’.

Aanvang: 17.00 uur (of op aanvraag)
Duur rondleiding: 2,5 tot 3 uur
Prijs per persoon: € 62,50
Minimaal 10 personen
Neem voor een reservering contact met ons op.

Dagarrangement ‘Willibrord’

U wordt door onze stads-historicus ontvangen in Cultureel Culinair Warenhuis ‘De winkel van Sinkel’. Daar krijgt u een drankje aangeboden en vertelt de gids uitgebreid over de historische binnenstad. Daarna volgt een wandeling door het oudste gedeelte van Utrecht. We gaan in op de geschiedenis en bekijken hoe tegenwoordig de historische binnenstad functioneert. Ook beklimmen we de Domtoren. Daarna bezoeken we het museum ‘Catharijneconvent’. De rondleiding eindigt in het ‘middeleeuwse’ restaurant ‘Oudaen’, waar u kunt genieten van een heerlijke driegangen ‘Domstaddiner’.

Aanvang: 14.00 uur (of op aanvraag)
Duur rondleiding: 6 uur
Prijs per persoon: € 92,50
Minimaal 10 personen
Neem voor een reservering contact met ons op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *